28 juni 2016

Midsommar i Karlskrona

Hej!
 
Årets Midsommar har passerat och med oss hem i bagaget bär vi många fina minnen!
 
Har ni haft det fint?
 
Vi har spenderat Midsommar hos fina vänner i Karlskrona. Familjen bor på en stor gård i äkta Astrid Lindgren anda. Det känns som att kliva rakt in i en av hennes sagor när man kommer dit!
 
Fantastiskt fint! Långt inne i djupaste urskogen känns det som. Låångt ifrån alla tunnelbanor och annan stress som storstadslivet innebär.
 
Vi skojade om att vi nästa gång vi åker dit ska ha med oss ett tunnelbane T och sätta upp någonstans på gården så att dem inte glömmer oss 08:or här uppe :)

 
Efter att ha suttit i bilen hela dagen kändes det skönt med ett bad i en av deras egna insjöar som ligger alldeles nedanför mangårdsbyggnaden.
Om jag badade? Om "doppa fötterna" räknas som bad......så ja! Haha!
Finns nog ingen värre badkruka än mig till barnens besvikelse. Det blev iallafall ett riktigt bad under de dagar som vi var där.
 
 
Här kan man sitta! Exakt hur länge som helst!
 
 
Älskar att få komma ut på landet ett par dagar såhär! Ett klart break från vardagen och det inrutade liv man annars har! Att det sedan är hem till en väldigt kär vän från förr är ju såklart en extra guldkant! Vi hörs inte speciellt ofta under året, men när vi väl ses och hörs så känns det som att tiden har stått stilla och vi kan bubbla om precis vad som helst! Plockar upp trådarna direkt! Precis som det ska vara. :)


Lilla V med en av familjens hästar Kiara.
 


Skön kvällsritt
 


Kransar in making!
 


Julia
 

 
Vilma
 
Vi tackat familjen Grahn Åkesson för fantastiska dagar hos er och en perfekt start på sommaren!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar