22 feb. 2016

Familjeyoga

Hej!
 
Tillbaka på jobbet efter en fullspäckad men mysig helg!
Hoppas att er helg varit fin.
 
 
Medans mannen i huset var på galej med sitt jobb blev jag och lilla V bjudna på middag av min stora tjej som gjorde hennes favoriträtt pastasallad. Hon blandar Romansallad, tomat, gurka och purjolök. Tillsätter sedan pasta och kassler. Dressingen rör hon ihop med gräddfil, majonäs, italiensk salladskrydda och en vitlöksklyfta. Salladen blir sådär perfekt krämig! :)
 
I lördags spenderade vi dagen som vanligt i stallet. Sen packade vi in oss i bilen och gasade till Dalarö där våra fina vänner bor. Barnen är som syskon och jag och Erika är som systrar. Vi är som familj helt enkelt.
 
Så god mat, massa onyttigt och härligt umgänge har det blivit för fulla muggar!
Kika gärna in på Erikas blogg! Här får ni ta del av träningstips och löpturer i vackra miljöer på Dalarö samt allt ifrån vardagspussel, tänkvärda ord och annat roligt! Högt och lågt! Allt i en härlig mix. Ni hittar henne här.
 
Igår avrundade vi helgen med att yoga. Jag och Julia testade på Magasinets yoga här i Vaxholm. Lilla V skulle också varit med men hon valde att gå loss på Leos lekland istället där det var kalas för hennes kompis.
 
Vilken mysig och framförallt skön stund vi fick tillsammans! Lugn och ro, skratt och återhämtning för både kropp och själ. Välbehövligt när vardagen är så stressig med resor, möten, prov och läxor! Det här kommer vi att göra om igen. För er som bor i närheten och vill veta mera, kika in på Magasinets hemsida vettja. :)
 
 
 
 
Må väl och ha en fin start på veckan!
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar